Home > Ondernemingsrecht
ondernemingsrecht doetinchem

Ondernemingsrecht in Doetinchem

Specialist in ondernemingsrecht

Als specialist in het ondernemingsrecht geven wij adviezen aan bedrijven, en dan met name binnen het MKB. Daarnaast kunnen we juridische procedures voor ondernemingen voeren als er een geschil is ontstaan. Ons advocatenkantoor in Doetinchem kan alle uiteenlopende zaken in het kader van rechtspersonenrecht, handelsrecht, algemeen contractenrecht en algemeen verbintenissenrecht voor u uitvoeren.

Klankbord voor u als ondernemer

Gaat u fuseren of een bedrijf overnemen? Dat is een complexe transactie waarbij u deskundige juridische hulp waarschijnlijk goed kunt gebruiken. We zijn gespecialiseerd in het adviseren bij fusies en overnames. Wilt u een juridisch due diligence onderzoek laten uitvoeren in verband met een overname? Ook dan bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Bij ons kunt u ook terecht voor het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden en diverse contracten, zoals samenwerkingsovereenkomsten, franchiseovereenkomsten en agentuurovereenkomsten.

De vakman ondersteunt het Midden- en Kleinbedrijf op de navolgende rechtsgebieden:

  • Reorganisaties
  • Debiteurenincasso
  • Juridische ondersteuning bij duurovereenkomsten zoals huurovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten medewerkers en overeenkomsten met leveranciers.
  • Klankbord voor overige juridische vraagstukken waar de kleine ondernemer mee in aanraking komt, zoals overleg met banken, overleg met crediteuren of faillissementsperikelen.

De vakman staat de ondernemer bij op een snelle en oplossingsgerichte wijze en dat tegen een zeer gematigd tarief passend bij de onderneming.

Menu